Walk4Life is terug… 

Vorig jaar hebben we tijdens Goes Bruist een mooie eerste editie van Walk & Dance neergezet. Daarom zijn we dit jaar terug met een tweede editie. De Walk wordt in een nieuw jasje gestoken én het heeft een nieuwe naam: Walk4Life, onderdeel van Skills4Life en Goes Bruist. Samen létterlijk wandelend voor het leven om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.
Ook dit jaar steunen wij Stichting Fight Cancer. Een mooi initiatief die zich inzet voor onderzoek naar o.a. kanker bij kinderen en jongeren. We streven naar een geweldige opbrengst, want hoe mooi zou het zijn als er een moment komt dat deze vreselijke ziekte niet meer zoveel slachtoffers maakt?
Walk4Life blijft ook dit jaar onderdeel van Goes Bruist, het evenement in Goes waarbij het draait om beweging en verbinding. Walk4Life is is hierop de perfecte aanvulling, want bewegen doen we zeker. Je hebt de keuze uit de afstand 6 of 15 km. De route brengt je langs de mooiste plekjes van Goes. En na de finish kun je onder het genot van een hapje en een drankje lekker met de voetjes omhoog, terwijl de DJ voor de relaxte muziek zorgt.
Klinkt goed? Trommel je partner, vrienden, familie of collega’s op en schrijf je snel in!