Wat is het beachvoetvolley toernooi?

Laat jouw voetbalvaardigheden zien op het meest uitdagende beachvoetvolley toernooi voor gevorderde spelers! Op zaterdag 16 september 2023 verwelkomen we je op het prachtige Bleekveld in Goes voor een spectaculaire dag vol sport en competitie. Dit toernooi is speciaal ontworpen voor ervaren voetballers die klaar zijn om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen in een unieke strandomgeving.

Verzamel je team van minimaal 4 spelers en maximaal 6 spelers en bereid je voor op een mooie competitie. Of je nu een groep vrienden, collega’s of een gevestigd voetbalteam bent, dit toernooi biedt de perfecte gelegenheid om samen te komen, strategieĆ«n te smeden en deel te nemen aan adrenaline-verhogende wedstrijden.

Het toernooi begint om 10:00 uur en duurt tot 14:00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om je vaardigheden te tonen en te genieten van het zomerse weer. De wedstrijden worden gespeeld volgens officiƫle beachvoetvolley-regels en bieden een spannende mix van technische vaardigheden, teamwerk en strategische besluitvorming.

Maar het draait niet alleen om de wedstrijden. Het beachvoetvolley toernooi op het Bleekveld biedt ook een relaxte sfeer om te genieten van de zomerse vibes. Terwijl je niet op het veld staat, kun je ontspannen en genieten van de strandatmosfeer en heerlijke verfrissingen proeven aan onze bar.

En alsof het spelen en genieten van de zomer nog niet genoeg is, maak je ook nog eens kans op toffe prijzen!

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor het beachvoetvolley toernooi op het Bleekveld in Goes op zaterdag 16 september 2023. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een onvergetelijk evenement waar sportieve uitdagingen en zomerplezier samenkomen. Bezoek onze website, registreer je team en verzeker jezelf van een plek op het toernooi. We kijken ernaar uit je daar te zien en samen een geweldige dag te beleven!

Praktische info

  • Datum: Zaterdag 16-09-2023
  • Locatie: Bleekveld, Goes
  • Doelgroep: De gevorderde voetballer/voetbalster vanaf 16 jaar
  • Kosten: n.n.b.