Aanmelden per event

Goes Bruist vindt plaats van 19 t/m 28 juli, hieronder beknopte info per event met een link naar het aanmeldformulier. Je meldt je dus aan per event en leest hier de informatie of ontvangt per mail de nodige informatie.

Talentveld | 19 & 20 juli

Op 19 en 20 juli is het Bleekveld in Goes omgeturnd tot een waar beachcourt. We organiseren verschillende workshops voor het basisonderwijs in de vorm van o.a.: Grafitti, straatvoetbal, beachvolleybal en dans.

Beachvolleybal toernooi | 22 juli

Het Bleekveld in Goes is omgeturnd tot een waar Beachcourt en op deze middag spelen bedrijven hier een recreatief beachvolleybaltoernooi. Op deze dag komen sport, fun en de mogelijkheid tot netwerken en zichtbaarheid samen.

Voetbaldag | 25 juli

Maak tijdens deze dag kennis met innovatieve voetbaloefeningen, werk aan je techniek en schot, speel samen met vrienden & vriendinnen en ontwikkel jouw individuele voetbalkwaliteiten.

Multigames | 26 juli

Op het Wesselopark van vv Kloetinge zijn diverse sport- en spelactiviteiten te doen voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar oud. Probeer nieuwe sporten of neem juist deel aan activiteiten waar je al plezier aan hebt gehad!

Walk & Dance to Fight Cancer | 27 juli

Woensdag 27 juli wordt er met een wandeling van 16 kilometer door de Gemeente Goes geld opgehaald voor kankeronderzoek. Tot slot sluiten we de dag af met een drankje en een dansje bij Lima Beach om het leven te vieren!

Jong & Oud Samen Goud

Tijdens Jong & Oud, Samen Goud komen kinderen, volwassenen, opa’s en oma’s samen in beweging, wordt er samen geluncht en samen plezier gemaakt.